Wat doet Run with Pride


Het Team van Run with Pride heeft als doel 'het leveren van kwalitatieve producten voor hond én eigenaar'. Hebt u vragen dan kunt u ons bellen op +31(0) 6290 55 650 tijdens werkdagen of mailen naar: info@runwithpride.nl

Wij vinden dat de kern van alle producten die wij in ons assortiment voeren, evenals het gehele productieproces van het materiaal, in het welzijn van het dier behoort te zijn. Om die reden hebben wij in 2015 het merk 'Neewa' in ons assortiment opgenomen en zijn wij daar distributeur van geworden.

Vrijwel alle producten die wij voeren zijn door ons, of andere partijen, getest voordat wij ze in ons assortiment opnamen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de producten van een zeer goede kwaliteit zijn, hierop hebben wij met o.a. het (slede)hondensport materiaal ook heel bewust gekozen voor leveranciers met een achtergond of nauwe samenwerking in de (slede)hondensport. Bij ons geen materiaal wat in China is geproduceert, maar door leveranciers in de EU die met liefde en passie voor zowel de sport als de honden het materiaal hebben vervaardigd met als doel 'zowel mens als hond te laten samenwerken'.

Wij houden van samenwerken! Staan open voor nieuwe ideeen en zijn nooit uitgeleerd. Wij werken samen met verschillende partijen, zoals bijv. CaniTrail.nl, KS Canisports, Dogsurvival Achterhoek. Allen delen wij dezelfde visie: zoveel mogelijk mensen én honden enthousiast én actief krijgen. Daarbij staat het welzijn voor de hond en het plezier altijd voorop, evenals een goede en eerlijke informatieverstrekking.

Met ons bedrijf CaniSport.Events willen wij mensen en hun honden op een laagdrempelige en veilige manier laten kennismaken met de diverse hondensporten. In 2023 hebben wij samen met een aantal samenwerkers, dit succesvolle evenement opgezet. Inmiddels zijn we al bezig met de voorbereidingen voor een vervolg van dit evenement! 

Als distributeur van Neewa sponsoren wij onder de naam Neewa-Dogsports een aantal hondensport teams
Meer informatie over de Neewa producten en onze ambasadeurs zijn te vinden op de website Neewa-Dogsports.com