Filter

close
HONDENSCHOENEN-&-BOOTIES

HONDENSCHOEN & BOOTIES
Webwinkel Keurmerk
Hondenschoenen of booties beschermen de voetzolen van de hond.
Schoenen en booties worden veelvuldig gebruikt in de sneeuw om te voorkomen dat er geen sneeuw/ijs vorming tussen de tenen en onder de voetzolen kom te zitten. Tevens beschermt het tegen strooizout en pekel. De Schoentjes worden ook gebruikt bij beschadigde voetzoelen en wanneer men  wandelt  over diverse ondergronden. Booties worden veelvuldig gebruikt door mushers in de sneeuw en tijdens het sneeuwseizoen wanneer er bijv. wedstrijden zijn. Tevens worden booties ook ingezet bij het wandelen in de sneeuw (zijn niet geschikt voor asfalt) en bij herstel van de poot/voetzool, om likken bij wonden of hechtingen te voorkomen.

Houdt er rekening mee dat de maat tussen de voor- en achterpoten kunnen afwijken.
 
Alle boots zijn leverbaar in verschillende maten.
*Honden met een lichte of roze voetzool hebben eerder bescherming nodig aan de voetzolen.

 
Bezig met laden...
  • local_shipping SNELLE LEVERING
  • credit_card VEILIG & SNEL BETALEN
  • shopping_cart GRATIS VERZENDING V/A € 75,- IN NL

Maat opnemen

Zet de voorpoot van de hond op een vel papier. Til één voorpoot op en teken bij de andere poot de omtrek op papier. Meet daarna de afstand op het breedste punt.
Bij twijfel over de maat altijd een maat groter nemen!

Let op: Een bootie moet strak vastgezet worden anders zal de hond hem verliezen tijdens het lopen of rennen. Daarnaast ondervind de hond ook hinder als deze te los is vastgemaakt. Een goede manier om de bootie aan te trekken is om een soort vouw te maken aan de bovenzijde en daarbij te zorgen dat de onderzijde glad is. Dan zet je het klittenband strak aan.| Meer

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt Run with Pride cookies
Accepteer geselecteerde cookies