Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Een heupgordel draag je tijdens het Canitrailen, Canicrossen of tijdens het wandelen met de hond.
Het voordeel van een heupgordel is dat je jouw handen vrij hebt tijdens het wandelen of hardlopen.
Er zijn tegenwoordig diverse gordels op de markt.  De doelstelling van een heupgordel is dat je deze op de heupen draagt i.p.v. je onderrug. Dit verkleint de kans op rugblessures.

De heupgordels in onze webshop zijn allen goede heupgordels, gericht op verschillende doeleinden.


De Dog Trekking Belt is uitermate geschikt voor het handsfree wandelen. Het trekpunt bij dit harnas ligt aan de voorzijde. Deze gordel heeft tevens een schokdemping in de gordel verwerkt. Daarnaast heeft deze gordel een uitvouwbare waterbak en een tasje, welke je er ook zo vanaf kan halen. Deze gordel is geschikt voor sterk trekkende honden.
De Multi Functional Belt heeft zij-ringen waaraan je de lijn kan bevestigen. Erg fijn voor het wandelen of wanneer je de hond naast de step hebt lopen. Echter raden wij deze niet aan bij sterk trekkende of reactieve honden.  Ook deze gordel heeft een uitvouwbare waterbak en een tasje waarin je bijv. je sleutels of pinpas kan opbergen, welke je er ook net zo makkelijk weer vanaf kan halen.
De Ultra light gordel is een basic heupgordel geschikt voor het handsfree wandelen of steppen met de hond naast je. Ook geschikt voor sterk trekkende honden.
De Canicross Belt is een gordel wat uitermate geschikt is voor canicross of Canitrail. De lijn die aan de gordel verbonden is kan van links naar rechts schuiven. Ideaal wanneer de hond van richting veranderd. De beenbanden zorgen ervoor dat deze gordel op zijn plek blijft zitten.  Deze lichte heupgordel  heeft een klein zakje waar je wat in kan opbergen en verdeelt goed de trekkracht over je billen.


Weergave:


Bezig met laden...


| Meer

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt Run with Pride cookies