ORBILOC-VEILIGHEIDSLAMPJES


Orbiloc Dog Dual


Orbiloc Dog Dual is een in Denemarken vervaardige LED veiligheidslamp van zeer hoge kwaliteit, ontworpen om jouw en je hond te beschermen. 

De Orbiloc Dog Dual Safety Light zorgt ervoor dat jij en je hond in het donker zichtbaar zijn voor anderen, waardoor het risico om betrokken te raken bij een ongeval of gevaarlijke situatie drastisch wordt verminderd. Uiteraard zijn de Safety Lights niet alleen geschikt voor honden, ook voor Ruiters en Back packers... 

Met de Oribiloc Dog Dual kunnen andere weggebruikers jou tot op vijf kilometer afstand zien, waardoor men voldoende tijd heeft om te reageren. Deze lampen zijn gemaakt om alles te weerstaan waar je hond mee te maken heeft. Hij is waterdicht tot een diepte van 100 meter en kan een belasting van 100 kg aan. Oribloc gaat voor duurzaamheid en geeft de Dog Dual Lights 3 jaar garantie.

 
Bezig met laden...
  • local_shipping SNELLE LEVERING
  • credit_card VEILIG & SNEL BETALEN
  • shopping_cart GRATIS VERZENDING V/A € 75,- IN NL


Kleuren

De Orbiloc Dog Dual is er in veel verschillende kleuren. Door de modekleuren geef je de stijl van je hond een persoonlijk tintje. En de signaalkleuren geven je de mogelijkheid om het juiste licht te kiezen voor uw specifieke behoeften, evenals een licht dat geschikt is voor specifieke weersomstandigheden. Kies verschillende kleuren voor elk van uw honden, zodat je ze op afstand kunt onderscheiden. De zichtbaarheid van de Orbiloc Dog Dual heeft te maken met verschillende factoren; het ontwerp van de lens, de kracht van de LED, hoe het oog verschillende kleuren waarneemt en de weersomstandigheden.
 

Veilig

Orbiloc Dog Dual: houdt jouw en je hond veilig. Het unieke lensontwerp geeft een boogzicht van 270 ° en zo is je hond van alle kanten zichtbaar. Door de kracht van het licht zie je de stralen weerkaatsen in de omgeving - zelfs als het licht zelf niet naar jouw richting is. Het ontwerp is modern en gestroomlijnd met een afmeting van 35 mm x 25 mm en weegt slechts 25 gram. Dat betekent dat het je hond niet in de weg zit, zelfs niet als hij ligt of rolt op het lampje zelf. De Orbiloc Dog Dual is ook erg gebruiksvriendelijk. Om de gewenste functie te kiezen, draai je de ring voor modusselectie naar links of rechts. Het zal knipperen (...) of constant blijven (-). De levensduur van de batterij is 100 uur wanneer deze continu aanstaat, 250 uur wanneer deze knippert.
 

Waterdicht

De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt je beste vriend de mogelijkheid om te zwemmen of te spelen in het water of in de sneeuw. De Orbiloc Dog Dual is IPX8 goedgekeurd. IPX geeft aan hoe bestendig een product is tegen vallen, regen en onderdompeling in water. Orbiloc Dog Dual heeft het hoogste niveau van deze certificering (IPX8), wat betekent dat de lamp continu onder water kan staan. Orbiloc Dog Dual is getest in een manometer met water, waar het gedurende een uur werd blootgesteld aan 11 bar, wat overeenkomt met een diepte van 100 meter