CaniSport.Events

Sinds 2023 verzorgen wij, samen met onze partners in crime:-) het CaniSport Events in Braamt.

Een dag voor honden én hun eigenaren om kennis te maken met diverse (sportieve) activiteiten. Vanuit Neewa Dogsports wordt hiervoor leenmateriaal beschikbaar gesteld, zoals (trek)harnassen, heupgordels en elastische lijnen. Zodat jij en jouw hond eerst kunnen kennismaken met de activiteit, zonder extra aanschafkosten.

Waarom het CaniSport Events?
Omdat wij vinden dat het sporten met je hond voor een ieder toegankelijk moet zijn. Veel gehoorde reacties zoals: 'ik weet niet of mijn hond en ik dat wel leuk vinden' of 'ik moet eerst materiaal aanschaffen en wat als mijn hond het niet leuk vind?', maar ook 'mijn hond is reactief (of angstig) en daardoor durf ik niet met hem te sporten, terwijl ik dat wel heel graag zou willen'.  
En daarvoor is het CaniSport Events! Om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met diverse activiteiten. Niets moet, het moet voor elke combinatie (hond & eigenaar) leuk zijn én blijven. Heb je een reactieve of angstige hond, dan wordt daar ook rekening mee gehouden. 
Er zijn zoveel mogelijkheden, als je maar weet hoe je moet beginnen. En wij willen je graag die handvaten meegeven..

De instructeurs die de introductie workshops verzorgen op het CaniSport Events verzorgen ook uitgebreide workshops. Ben je enthousiast geworden, dan kun je naderhand met hen ook een afspraak maken voor een vervolg.

Bekijk onze pagina: CaniSport.Events