Retourneren & Herroepingsrecht

Wij verpakken onze producten zorgvuldig. Vers producten, zoals kvv en barf, kunnen om hygienische redenen niet retour gestuurd worden. Ook producten waarbij de verzegeling is verbroken of speciaal in opdracht zijn vervaardigd, zoals drukwerk, kunnen niet geretourneerd worden. Wel willen wij graag met je tot een passende oplossing komen, mocht je niet tevreden zijn met onze producten.


Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
Retourneer je de volledige bestelling dan boeken wij het volledige orderbedrag incl.verzendkosten retour. Retourneer je een deel van de bestelling dan boeken wij alleen het geretourneerde artikel retour. De verzendkosten voor retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de exacte tarieven. (Postnl 6.75 tot 10 kg, DHL vanaf € 5.75, Bpost € 13.95 2 tot 5 kg)

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, meer dan nodig om het product te voelen of proberen, dan zullen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel de producten dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het is ook mogelijk om je retour vooraf aan te melden, dat weten wij dat ze onderweg is en zal dan ook sneller opgepakt worden.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.