Dog Boots Webwinkel Keurmerk

Dog Boots beschermen de voetzolen/poten van de hond. Ze worden veelvuldig gebruikt in de sneeuw om te voorkomen dat er geen sneeuw / ijs vorming tussen de tenen en onder de voetzolen komt te zitten en beschermt tegen strooizout/pekel. Dog Boots worden ook gebruikt bij kapotte of beschadigde voetzolen en wanneer men actief wandelt of traint over diverse ondergronden.
Booties worden veelvuldig gebruikt door mushers in het sneeuwseizoen en worden ook veel ingezet bij herstel van de poot/zool, om likken bij wonden of hechtingen te voorkomen.

Houdt er rekening mee dat de maat tussen de voor- en achterpoten kunnen afwijken.
 
Alle boots zijn leverbaar in verschillende maten.
Tip: honden met een lichte of roze voetzool hebben eerder bescherming nodig aan de voetzolen.


Weergave:


Bezig met laden...
4Season Shoes

4Season Shoes

set van 2 hondenschoen, inclusief sokken, om de poten van de hond te beschermen.

39,95*

Cordura Booties (set 4 stuks)

Cordura Booties (set 4 stuks)

Set van 4 Booties

10,95*

Dog Boot (2 stuks)

Dog Boot (2 stuks)

Dog Boot set gemaakt van speciaal MULTIGRIP weefsel voor een betere grip. Beschermt tegen sneeuw en ijs, ook geschikt na letsel of revalidatie.

18,00*

Neewa Bootie

Neewa Bootie

bootie, ter bescherming van de hondenpoot

3,00*

Maat opnemen

Zet de voorpoot van de hond op een vel papier. Til één voorpoot op en teken bij de andere poot de omtrek op papier. Meet daarna de afstand op het breedste punt.
Bij twijfel over de maat altijd een maat groter nemen!

Let op: Een bootie moet strak vastgezet worden anders zal de hond hem verliezen tijdens het lopen of rennen. Daarnaast ondervind de hond ook hinder als deze te los is vastgemaakt. Een goede manier om de bootie aan te trekken is om een soort vouw te maken aan de bovenzijde en daarbij te zorgen dat de onderzijde glad is. Dan zet je het klittenband strak aan.| Meer

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt Run with Pride cookies