Cadeau & inpakservice

Geef in het opmerkingen veld tijdens het betaalproces aan dat je het pakketje graag ingepakt wilt hebben. Geef daarbij aan of het voor een verjaardag (man, vrouw, kind) of een feestdag (sinterklaas of kerst) of als puppy pakket voor pupkopers is. Dan houden wij daar rekening mee.

Zo werkt het
 1.  Kies je cadeau
  Elke bestelling uit de webwinkel, klein of groot (met uitzondering van steppen) kunnen we als cadeau voor je inpakken.
   
 2. Feestelijk verpakt 
  Je keuze gemaakt? Geef dan in het opmerkingen veld aan of het voor een kind of een volwassene is, verjaardag of feestdag. Wij pakken het cadeau dan met grote zorg voor je in.
   
 3.  Maak je geen zorgen! 
  Voor de ontvanger blijft de aanschafprijs geheim. Cadeaus leveren wij altijd met een pakbon zonder vermelding van de prijzen. De factuur versturen we alleen naar jou via de mail. Toch niet helemaal blij met het cadeau? De ontvanger mag de artikelen bij ons ruilen voor iets anders leuks, ze hoeven dan alleen het ordernummer (wat op de pakbon staat) door te geven.

Vragen?
Wil je meer weten over onze cadeauservice of wil je graag een groot aantal (kerst) cadeaus of puppy pakketten bij ons bestellen? Naast feestelijk verpakken kunnen wij ook puppypakketten verzorgen. Dit is bijv. ook mogelijk met gepersonaliseerde mokken (met geboortedata en nestnamen). Heb je andere ideeen? Wij denken graag met je mee.

Neem dan contact met ons op via contact of telefonisch.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.